Pages

Second pregnancy journey.

Bismillahirahmanirahim..


Hi suma.hi kakak.hi adik baby.saat entry ni ditulis adik baby dah almost 32 weeks dlm perut ibu.nervous.kalau ikot edd adik lg 8 minggu inshaAllah adik dah keluar jumpa ibu,papa n kakak.

Sekarang adik active sgt2.suka sgt tendang2 ibu bila bgn,pastu suka keraskan bdn bila lapo n bila bising.sakit taw.baru ibu rasa ape yg tok ibu rasa dulu.

adik beza sgt dgn kak zafra.kak zafra dulu behave je waktu siang.bila malam time ibu tido baru kakak bgn n beraksi.sbb ibu tido mati,papa yg selalu rasaπŸ™ˆπŸ™ˆ.tapi ibu tetap syg dua2 anak ibu.

Papa dah decide utk ibu bersalin kat qatar.walaupun ibu nak sgt bersalin kat malaysia,tapi ibu redha jela.kesian pulak kat papa kene tinggal lama2 kalau ibu balik malaysia nanti.kat sini xde family,ape jd ibu tawakal jela.bak kata tok ayah,kat mana2 pon yg pasti Allah ada.utk jaga ibu n adik baby.

adik baby behavella ye.kesian kat ibu.nanti lg 8 minggu kita jumpa ok.minta pada Allah agar suma jd senang.

Ni ibu nak belanja sikit gambar adik baby.

Kalau ikot pipi,ada potensi jd mcm kak zafra ni.hihi.


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © farhana azeruddin | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in